Catch Up: Urban Mobility

De meerderheid van de wereldbevolking leeft tegenwoordig in de stad. Deze verstedelijking brengt op het gebied van mobiliteit grote uitdagingen voor de Metropoolregio Amsterdam met zich mee. 

Dagelijks rijden er zo’n 3.000 vrachtwagens en 25.000 bestelbusjes Amsterdam in en uit, en dat aantal blijft groeien. Met alle drukte en vervuiling tot gevolg. Daarom wil de Board samen met jou inzetten op slimme logistieke hubs buiten de stad, slimmere verkeersstromen en schoner verkeer in de hele regio.

Mede dankzij de razendsnelle technologische ontwikkelinge liggen er genoeg kansen voor innovatieve oplossingen. Tijdens deze Catch Up nodigen wij je uit mee te denken en mee te werken aan oplossingen die de MRA te bieden heeft.

Programma

  • Inloop 16.00 uur, 16.30 uur start programma
  • Wethouder Economie gemeente Amsterdam en Boardlid Kajsa Ollongren, over de laatste (Board)ontwikkelingen, waaronder de focus op 5 maatschappelijke uitdagingen.
  • Welkom namens de RAI, Marlies Steinebach, commercieel manager RAI Amsterdam.
  • Paneldiscussie ‘Maatschappelijke uitdagingen in de praktijk’ met:
    Henk Markerink, algemeen directeur Amsterdam ArenA, Marlies Steinebach, commercieel manager RAI Amsterdam en Lucas Vos, algemeen directeur FloraHolland.
  • Pieter Litjens, wethouder Verkeer en Vervoer gemeente Amsterdam, over Urban Mobility.
  • Innovatieve oplossingen voor stedelijke distributie door Raimond Zegveld, sales development Nederland Bubble Post en Peter Tjalma, managing director TransMission.
  • Walther Ploos van Amstel, lector City Logistics Hogeschool van Amsterdam, over de stad van de toekomst.
  • 18.00 uur netwerkborrel

Lees ook:

Verslag Catch Up 4 juni 2015
Verslag Catch Up 12 december 2014

Verslag Catch Up 6 juni 2014
Verslag Catch Up 6 december 2013
Verslag Catch Up 19 juni 2013

Over de Catch Up: 

Tijdens de Catch Up wordt je bijgepraat over de laatste ontwikkelingen én kun je participeren in het netwerk van de Amsterdam Economic Board.

Onze uitnodigingen ontvangen?

Aanmelden voor uitnodigingen en nieuwsbrief

Help ons verbeteren

Heb je 5 minuten voor een paar vragen over onze website?