Dutch Hacking Health Amsterdam

Goede gezondheid voor alle inwoners van de Amsterdam Metropoolregio, dat is het doel van de Health Hackathon die wij komend voorjaar organiseren.
Doe je mee?

De regio Amsterdam wil dat alle inwoners er in 2025 twee gezonde levensjaren bij hebben. Dit prachtige doel is alleen bereikbaar door de gezondheid en zorg in de stad te verbeteren. Professionals uit zorg en welzijn, onderzoekers en andere creatieve denkers in de regio hebben net als patiënten vaak goede ideeën over hoe de zorg en gezondheid beter kunnen. Meestal blijft het echter bij een idee. Vanaf april gaat dat veranderen. Dan organiseren de Amsterdam Economic Board, SIGRA en Amsterdam UMC de eerste editie van Hacking Health Amsterdam.

Ook Royal HaskoningDHV, Quint Wellington Redwood & SeederDeBoer doen mee! Niet op de foto maar wel participerend zijn OLVG , Amstelring & Cordaan. Er zullen later nog meer instellingen participeren. Op weg naar een prachtig evenement waarbij de gezondheid van de inwoners van de Amsterdamse regio centraal staat! 

Informatie over het programma volgt binnenkort.

 

 

Impact

Dit draag bij aan de ontwikkeling van de Metropoolregio Amsterdam als de Europese Life Sciences & Health hub

Help ons verbeteren

Heb je 5 minuten voor een paar vragen over onze website?