Emerce Health

Emerce Health is innovation in cure, care & technology. Emerce Health gaat in op de laatste relevante ontwikkelingen, nieuwste toepassingen, innovaties en de impact daarvan op de zorg. Een interactieve congresdag met meer dan 25 sessies als: interviews, presentaties, debatten en een info-lounge met live demo’s.

Over Emerce Health

Emerce Health is innovation in cure, care & technology. Emerce Health gaat in op de laatste relevante ontwikkelingen, nieuwste toepassingen, innovaties en de impact daarvan op de zorg.

Een interactieve congresdag met meer dan 25 sessies van interviews, presentaties en een info-lounge met live demo’s van innovatieve projecten. In 2018 door Accreditatie Bureau Algemene Nascholing (ABAN) voor 4 punten geaccrediteerd.

Emerce Health biedt nieuwe, inspirerende en bewezen toepassingen van eHealth. Voor alle organisaties en professionals in de zorg, startups en tech bedrijven die zich actief bezighouden met de kwaliteit en de efficiency van de zorgsector.

Voor wie?

Emerce Health is bestemd voor een brede groep zorgprofessionals, waaronder artsen en specialisten, bestuurders en management (academische) ziekenhuizen en andere zorginstellingen, zorgverzekeraars, GGZ, online professionals van zorgaanbieders, beleidsmakers, VVT (verpleging, verzorging, thuiszorg) en farmaceuten.

 

#slimgroengezond

Dit draagt bij aan de ontwikkeling van de Metropoolregio Amsterdam als de Europese Life Sciences & Health hub.

Help ons verbeteren

Heb je 5 minuten voor een paar vragen over onze website?