Knowledge Mile Morning Meetup #23 @FORTY7 KNOWLEDGE MILE

De Knowledge Mile Morning Meetup brengt je in contact met de gebruikers in het gebied van het Amstelplein tot en met het Stadhuis.

FORTY7 KNOWLEDGE MILE
“Forty7 Knowledge Mile”, zo staat het beschreven op de contactpagina van deze organisatie. Ze gebruiken de Knowledge Mile in hun locatie beschrijving. Hoe tof!. Genoeg reden voor ons om met het netwerk hier een keer op bezoek te gaan. Tijdens de meetup horen we meer over deze organisatie.

Al meer te weten te komen? Bekijk dan: https://www.47knowledgemile.nl/nl

Update

Tijdens de Meetup vertellen we je over de laatste ontwikkelingen rondom de BIZ, de drie pijlers ‘talent en netwerk’, ‘veiligheid en openbare ruimte’ en ‘duurzaam en groen’, Knowledge Mile Park, Petflesvrij en andere initiatieven in de buurt. Daarna is er alle tijd om ideeën uit te wisselen en nieuwe mensen te leren kennen.

PROGRAMMA

• 08:30 | Inloop met koffie & croissant
• 08:50 | Welkom, ontvangst door Forty7 Knowledge Mile en update door Cora Kreikamp (business communitymanager), Maarten Terpstra (learning communitymanager) en Carla van der Linden ( Project manager Knowledge Mile Park)
• 09:10 | Tijd om nieuwe mensen te leren kennen
Jouw project in de update

Wil je dat jouw project genoemd wordt in de update? Geef dan  in de reacties hier aan wat de ontwikkelingen zijn van jouw project. Dan benoemen we dit tijdens de Update.

Help ons verbeteren

Heb je 5 minuten voor een paar vragen over onze website?