Regionale Verbinding Meetup #1

De Amsterdam Economic Board werkt toe naar een slimme, groene en gezonde toekomst voor alle inwoners van de Metropoolregio Amsterdam. Wij brengen kennis en partijen samen en jagen kansrijke initiatieven in de regio aan. Verandering is alleen mogelijk als je over grenzen kijkt en denkt. Door bedrijven, kennisinstellingen en overheden op regionaal niveau samen te brengen. Zo ontstaan onverwachte ontmoetingen en innovaties.

Weet jij wat er speelt binnen jouw regio en ben je op zoek naar meer samenwerking met (andere) overheden, bedrijfsleven of onderwijsinstellingen uit de regio Amsterdam?

Om samenwerking tussen alle regio’s uit de Metropoolregio Amsterdam te stimuleren organiseren wij op 5 november de eerste Meetup Regionale Verbinding voor sleutelfiguren uit bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheid uit de Metropool Amsterdam.

Tijdens de bijeenkomst zullen we inzoomen op voor jou interessante Board initiatieven en is er de ruimte om te vertellen over initiatieven uit jouw regio. Het voornaamste doel van de sessie is het inzichtelijk maken van wat er speelt en om betere verbinding en daarmee samenwerking tussen de regio’s tot stand te brengen.

Inhoudelijk programma van 15:30 – 16:30 met aansluitend een borrel.

Deze bijeenkomst is op uitnodiging. Denk je dat jij goed weet wat er speelt in je regio en wil je erbij zijn of ken je iemand die niet mag ontbreken? Stuur dan een mail naar Annelies van der Stoep.