Smart Mobility in de MRA: Gewoon doen!

Met Smart Mobility maken we mobiliteit binnen de Metropoolregio Amsterdam slimmer, duurzaam en toekomstbestendig. Dat is goed voor de inwoners, de bezoekers én het bedrijfsleven als economische motor van de regio. Maar hoe ziet onze regio er over twintig of dertig jaar uit? Om de technologie succesvol te maken moeten we kennis delen, slim samenwerken, nieuwe innovaties testen én implementeren.

In navolging op vorige edities (4-10-2014 en 6-10-2016) staat tijdens dit congres de slimme mobiliteit uit de regio centraal. Laat je inspireren door Smart Mobility toepassingen. Denk mee over uitdagingen zoals stedelijke verdichting, spreiding van toerisme, mobiliteit rond evenementen en een goede verbinding tussen onze economische centra en het platteland. Een compleet programma over Smart Mobility in de MRA

#slimgroengezond

Met Smart Mobility maken we mobiliteit binnen de Metropoolregio Amsterdam slimmer, duurzaam en toekomstbestendig. Dat is goed voor de inwoners, de bezoekers én het bedrijfsleven als economische motor van de regio.

 

Help ons verbeteren

Heb je 5 minuten voor een paar vragen over onze website?