Board Academy & B-Suite

Board Academy – Leiderschap met veranderkracht

Samenwerken zonder grenzen aan een duurzame economische toekomst

In deze leergang van 10 dagen – ontwikkeld door de Amsterdam Economic Board (Board) en de Economic Board Utrecht (EBU) – werken (informele) leiders uit het regionale bedrijfsleven, overheden en kennisinstellingen samen aan een economie die de leefbaarheid van de betrokken regio’s versterkt. Dit vraagt lef van alle partijen en het vermogen om te denken en te handelen over grenzen van organisaties en sectoren heen. Alleen dan vindt er fundamentele verandering plaats.

Hoe werkt het?

Deelnemers brengen eigen vraagstukken in over de toekomst van zorg, voedsel, mobiliteit, arbeidsmarkt, energie en grondstoffen. Zo werken zij samen stap voor stap aan door eerst de oorzaken in kaart te brengen. De Board Academy werkt hierbij met ‘Theory U’. De leergang start in oktober van dit jaar.

Voor wie?

De leergang is bedoeld voor invloedrijke directeuren, leidinggevenden en strategen met visie en ervaring in grensoverschrijdende publiek-private samenwerking. Per leergang kunnen 15-25 deelnemers aansluiten, liefst een mix van mensen met een achtergrond uit het bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheden.

Meld je nu aan en draag bij aan de Metropool van de Toekomst:

Download hier de Board Academy Brochure of neem contact op met Zef Hemel.

The B Suite – The Summer School Experiment – 21-27 augustus 2017

B.Amsterdam, Professional Rebel & de Amsterdam Economic Board presenteren een exclusief experiment: The Summer School Experiment van 21 tot en met 27 augustus 2017.

50 van de meest originele talenten van de meest invloedrijke organisaties bijten zich een week lang vast in de grootste uitdagingen. Een 7-daagse pressure-cooker met de optimale omstandigheden voor disruptieve talenten om te groeien, te leren en te creëren:

  • Toegang tot ons internationale netwerk met innovators, facilitators & experts;
  • Een toolbox met de meest effectieve innovatie-technieken;
  • Samenwerken met 50 originele corporate talenten;
  • Leg het fundament voor jouw eigen disruptor (voordat iemand anders het doet).

De eerste uitdaging waar The B-Suite zich aan committeert is ‘Gezondheid’. De ambitie voor de Metropoolregio Amsterdam is dat alle bewoners twee jaar langer gezond leven.

Help ons verbeteren

Heb je 5 minuten voor een paar vragen over onze website?