Facilitaire inkoop mobiliteit

De impact van dagelijkse levering van goederen aan jouw bedrijf/organisatie is vaak groter dan je denkt. De vele dagelijkse ritten van leveranciers betekenen een directe aanslag op het milieu, op de drukte, verkeersoverlast en filevorming in de stad en in de Metropoolregio Amsterdam

Door als bedrijf in de MRA nieuwe, slimme en schone voorwaarden te stellen aan de wijze van bevoorrading kan je direct een maatschappelijke bijdrage leveren aan duurzame mobiliteit, een leefbare regio en op zoek gaan naar kostenbesparingen!

In juni 2018 organiseerde de Board in samenwerking met de ORAM een bijeenkomst over kansen voor slimme en schone bevoorrading in je bedrijf. Kijk bijvoorbeeld hier hoe de HvA en UvA dat gezamenlijk hebben aangepakt. In vervolg op deze bijeenkomst hebben Breikers en Connekt aangegeven dit initiatief verder op te pakken als onderdeel van de Green Deal Zero Stadslogistiek. De Board volgt de ontwikkelingen.

Wil je hier meer over weten of er zelf ermee aan de slag gaan? Neem dan contact op met Breikers: 020 7059205 (info@wijzijnbreikers.nl) of met Connekt.