Matching event circulaire startups

In samenwerking met ABN-AMRO organiseert de Amsterdam Economic Board een event voor inkopers en circulaire start ups.

Inkoopmanagers maken kennis met start-ups, scale-ups en bedrijven die circulaire producten en diensten leveren en innovatie oplossingen ontwikkelen die passen bij hun circulaire inkoop en aanbestedingen. Het evenement biedt volop ruimte om elkaar te leren kennen en om toekomstige samenwerkingen te verkennen. Een mooie kans voor deze (jonge) bedrijven om invulling te geven aan je vraag op weg naar een circulaire toekomst. Hiermee wordt een start gemaakt om inzichtelijk te maken welke circulaire start- en scale ups er op de markt zijn. En welk aanbod ze hebben aan circulaire producten en diensten.

Rol van de Board

De Board is initiatiefnemer van matchmaking tussen inkopers en circulaire startups en ontwikkelt daarnaast een online platform om het aanbod toegankelijk en actueel te maken.

Milestones 2018

  • Matchmaking event tussen inkopers en circulaire start ups.
  • Digitale omgeving om vraag naar circulaire producten en aanbod van circulaire producten en diensten te koppelen.
  • Campagne Circulair Inkopen 1-2-3 om circulair inkopen toegankelijk en eenvoudig te maken.

Meedoen?

Wil je aansluiten bij de inkoopbeweging van de Board, neem dan contact op met Claire Teurlings, Challenge Lead Circulaire Economie.

Fase

Gerealiseerd.

Meer lezen

#slimgroengezond

Het actief matchen van circulaire vraag en aanbod draagt bij aan de Metropoolregio Amsterdam als circulaire hub voor producten en diensten. Circulair Inkopen is hierbij cruciaal.

Help ons verbeteren

Heb je 5 minuten voor een paar vragen over onze website?