Board Academy

De Amsterdam Economic Board (Board) en de Economic Board Utrecht (EBU) gaan van start met de Board Academy. In deze leergang werken (informele) leiders uit het regionale bedrijfsleven, overheden en kennisinstellingen samen aan een economie die de leefbaarheid van de betrokken regio’s versterkt. Meld je nu aan en werk mee aan een betere regio!

Samenwerken zonder grenzen aan een duurzame economische toekomst

In deze leergang van 10 dagen – ontwikkeld door de Amsterdam Economic Board (Board) en de Economic Board Utrecht (EBU) – werken (informele) leiders uit het regionale bedrijfsleven, overheden en kennisinstellingen samen aan een economie die de leefbaarheid van de betrokken regio’s versterkt. Dit vraagt lef van alle partijen en het vermogen om te denken en te handelen over grenzen van organisaties en sectoren heen. Alleen dan vindt er fundamentele verandering plaats.

Hoe werkt het?

Deelnemers brengen eigen vraagstukken in over de toekomst van zorg, voedsel, mobiliteit, arbeidsmarkt, energie en grondstoffen. Zo werken zij samen stap voor stap aan door eerst de oorzaken in kaart te brengen. De Board Academy werkt hierbij met ‘Theory U’.

Voor wie?

De leergang is bedoeld voor invloedrijke directeuren, leidinggevenden en strategen met visie en ervaring in grensoverschrijdende publiek-private samenwerking. Per leergang kunnen 15-25 deelnemers aansluiten, liefst een mix van mensen met een achtergrond uit het bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheden.

Meld je nu aan en draag bij aan de Metropool van de Toekomst:

Download hier de Board Academy Brochure of neem contact op met Zef Hemel.

Help ons verbeteren

Heb je 5 minuten voor een paar vragen over onze website?