State of the Region

WeMakeThe.City is het festival dat de stad beter maakt. Vijf dagen lang pakken we, met publiek én experts, urgente uitdagingen voor het dagelijks leven in de stedelijke omgeving op. 

State of the Region op 20 juni 2018 vormt de aftrap van het innovatie festival.

Nieuws

Events

State of the Region

Vanaf juni 2018 is State of the Region een jaarlijks terugkerend evenement voor ...

Team

Over State of the Region

20 juni 2018: State of the Region en WeMakeThe.City

Tijdens de State of the Region op 20 juni 2018, komen de 500 kernspelers uit de Metropoolregio Amsterdam bij elkaar. Ze gaan met elkaar in gesprek over hun visie op de economische toekomst van de regio, zij delen de resultaten en voeren een debat over hun gezamenlijke uitdagingen. Met elkaar werken zij aan de ambities voor de Metropool van de Toekomst. State of the Region is de aftrap van het innovatiefestival WeMakeThe.City dat plaats zal vinden van 20 tot 24 juni.

State of the Region, een initiatief van de MRA-overheden, Amsterdam Marketing en de Amsterdam Economic Board, moet meer worden dan een ‘one off event’. Het is een mijlpaal in een traject waarin partijen in de MRA worden gestimuleerd om de krachten te bundelen om concrete doelen te behalen op de 5 grootstedelijke uitdagingen (Circulaire Economie, Mobiliteit, Gezondheid, Talent voor de Toekomst en Digitale Connectiviteit).

21-24 juni WeMakeThe.City – 20 – 24 juni 2014

WeMakeThe.City is het festival dat de stad beter maakt. Vijf dagen lang pakken we, met publiek én experts, urgente  uitdagingen voor het dagelijks  leven in de stedelijke omgeving op. Op tientallen locaties verspreid over de stad Amsterdam én de regio. Met lezingen, filmvertoningen, exposities, voorstellingen, stadsexpedities, games, workshops, expertmeetings, gesprekken, labs, werkplaatsen en een uitnodigend en actief weekendprogramma voor een groot en breed  publiek. Voor Amsterdam, de Metropoolregio Amsterdam, Europese steden en de rest van de wereld.

State of the Region op 20 juni 2018 vormt de aftrap van het innovatie festival

Blijf op de hoogte via www.stateoftheregion.nl en wemakethe.city.

Interesse in deelname of sponsoring? Neem contact om met Andrea Joosse

 

Help ons verbeteren

Heb je 5 minuten voor een paar vragen over onze website?